CarGo uvodi ECO klasu – Od danas na KLIK dostupni veći i hibridni automobili

Kompanija CarGo uvek osluškuje želje i zahteve svojih klijenata u cilju unapređenja usluge. Jedna od vaših sugestija je bila da uvedemo posebnu klasu automobila. Želeli ste veća i komfornija vozila za potpuni užitak u vožnji.  Zato smo uveli Eco klasu.

Eco klasa predstavlja Economy & Ecology klasu u jednom. Odabirom opcije Eco klasa, po vas će doći veća i komfornija vozila (od D segmenta i više), do 5 godina starosti ili neka od naših novih hibridnih Toyota Auris.

Ukoliko ste se uputili do aerodroma i potrebno vam je veće vozilo, sada jednim klikom po vas dolazi komforan automobil za potpuni užitak, ili nova hibridna Toyota u kojoj zajedno sa nama doprinosite zaštiti životne sredine.

Kako izabrati tip vozila? 

  1. Locirajte se
  2. U donjem desnom uglu pritisnite opciju Tip vozila. Izaberite vozilo iz Mini ili Eco klase
  3. Ukucajte željenu destinaciju i naručite vozilo

CarGo pored toga što sluša svoje korisnike, osluškuje i potrebe svojih vozača. Stoga će vožnja ovim vozilima biti nešto skuplja i neće biti pet friendly.  Zadovoljni korisnici i zadovoljni vozači su naš prioritet. U cillju da i  vaši mališani budu potpuno bezbedni u vožnji, CarGo će vremenom u okviru Eco klase uvesti i dečija sedišta.

Želimo da Vas bezbedno i udobno prevezemo do Vašeg odredišta i zato smo obezbedili čiste, nove i udobne automobile po pristupačnim cenama. U Eco klasi start vožnje će se naplaćivati po ceni od 69 dinara, kilometar 69 dinara, jedan minut 8 dinara, dok će minimalan iznos vožnje iznositi 338 dinara.

CarGo aplikacija vam od sada omogućava da, u zavisnosti od svojih potreba, birate da li želite da po vas dođe vozilo iz Eco klase ili dosadašnje Mini klase.

Od danas ste u mogućnosti da izaberete i nivo komfora.

Locirajte se, izaberite klasu i poručite vožnju.

Share
This