CarGo Cirih

Srpski brend CarGo stigao je u Cirih. Od danas građani najvećeg grada u Švajcarskoj mogu da naruče vožnju preko CarGo aplikacije.

CarGo je sklopio saradnju sa čuvenim švajcarskim prevoznikom Züri taxi, a prevoz putnika vrše profesionalni I licencirani vozači u hibridnim vozilima.

CarGo teži da vaš grad učini boljim, jednostavnijim i zdravijim mestom za život. Izabrali smo Cirih – grad koji se u 2018. godini našao na drugom mestu kao grad sa najboljim i najvišim standardom života na zemlji.

CarGo je mobilna aplikacija za naručivanje vozila, koja povezuje klijenta sa vozačem u realnom vremenu.  Građani Ciriha moći će da koriste CarGo aplikaciju po unapred utvrđenom cenovniku – minimalni iznos vožnje iznosi 6 švajcarskih franaka (chf), start je 3 chf, kilometer 1,80 chf, minut vožnje će se naplaćivati sa 0,30 chf, dok će se otkazivanje vožnje naplaćivati sa 6 chf.

Plaćanje vožnje se može izvršiti na tri načina: gotovinom, kreditnom karticom i nalogom kompanije koji nosi dodatne beneficije firmama koje sklope ugovor sa CarGo kompanijom.