Brza registracija

 Sve šta treba da uradiš je da skineš aplikaciju, registruješ nalog i odabereš željeni način plaćanja.

Bilo gde, bilo kada

Kada uneseš krajnju destinaciju klikni na opciju “price estimate “ i aplikacija će ti dati okvirnu cenu vožnje, vreme trajanja vožnje, kao i putanju kojom ćeš stići do odredišta

Brzo i jednostavno

Kada stigneš na odredište, samo izađeš iz vozila i to je to! – bez cimanja sa kešom, bez čekanja na kusur i račun. Vožnja se automatski naplaćuje, a račun se istovremeno šalje na e-mail.

Oceni vožnju

Da li je sve prošlo kako treba? Oceni vožnju unutar aplikacije i podeli svoje utiske sa nama na Facebook-u.

Putnici

Izaberite svoju početnu lokaciju i ​​odredište. Vidite vašeg vozača, njegov auto i registraciju. Pratite dolazak vašeg vozila na mapi i budite spremni na vreme.

Kompanije

Kontrolišite svoje troškove, oslobodite se svih kupona, priznanica, depozita i povraćaja novca. Neka vaši zaposleni osete komfor modernog korporativnog transporta.

Vozači

Odredite svoje radno vreme i zaradite onoliko koliko vam je potrebno. Lako je zarađivati novac pomažući ljudima da dođu do odredišta. Vozite sa nama, ovo je idealan posao! Isplate se vrše jednom nedeljno, a vi imate potpuni uvid u vaš račun, pređene kilometre i naplaćene račune.

Zakažite najpovoljniji aerodrom transfer u gradu!

CarGo vrši prevoz putnika do i sa aerodroma.
Svoju vožnju možete zakazati dan unapred popunjavanjem našeg formulara.

Bez noćne tarife, ista cena 24/7

CarGo partneri vozači su najbolji u svom poslu. Oni prolaze kroz ozbiljne testove kako bismo vam obezbedili samo najbolje i najsigurnije vožnje. U zavisnosti od broja putnika i količine prtljaga možete izabrati između naših klasa: Mini i Eko. CarGo nema razliku u dnevnoj i noćnoj tarifi, a nudimo i mogućnost da pre vožnje proverite predviđenu cenu vožnje, tako što ćete aktivirati opciju „Procena cene“ ili „Price Estimate“.

CarGo aplikacija vam omogućava najsigurnije on line plaćanje u Srbiji.

Odredite svoje radno vreme i zaradite onoliko koliko vam je potrebno. Lako je zarađivati novac pomažući ljudima da dođu do odredišta. Vozite sa nama, ovo je idealan posao! Isplate se vrše jednom nedeljno, a vi imate potpuni uvid u svoj račun, pređene kilometre i naplaćene račune.