CarGo uveo Eco klasu – komforni i hibridni automobili dostupni na klik!

Kompanija CarGo uvek osluškuje želje i zahteve svojih klijenata u cilju unapređenja usluge. Jedna od sugestija CarGo korisnika je bila da uvedemo posebnu klasu automobila. Želeli ste veća i komfornija vozila za potpuni užitak u vožnji i zato smo uveli Eco klasu.

Eco klasa predstavlja Economy & Ecology klasu u jednom. Odabirom opcije Eco klasa, po vas će doći veća i komfornija vozila (od D segmenta i više), do 5 godina starosti ili neka od naših novih hibridnih Toyota.

Ukoliko ste se uputili do aerodroma i potrebno vam je veće vozilo, sada jednim klikom po vas dolazi komforan automobil za potpuni užitak ili nova hibridna Toyota u kojoj zajedno sa nama doprinosite zaštiti životne sredine.

CarGo aplikacija vam od sada omogućava da, u zavisnosti od svojih potreba, birate da li želite da po vas dođe vozilo iz Eco klase ili dosadašnje Mini klase.

 

 

Kako izabrati tip vozila? 

 

 

 

1. Locirajte se

2. U donjem desnom uglu pritisnite opciju Tip vozila. Izaberite vozilo iz Mini ili Eco klase

3. Ukucajte željenu destinaciju i naručite vozilo

 

 

 

 

 

Mišljenje naših korisnika nam je veoma važno. Težimo da svaka vožnja bude bezbedna, udobna i pristupačna. Pored korisnika, kompanija CarGo osluškuje i potrebe svojih vozača. Stoga će vožnja ovim vozilima biti nešto skuplja i neće biti pet friendly.  Zadovoljni korisnici i zadovoljni vozači su naš prioritet. U cillju da i  vaši mališani budu potpuno bezbedni u vožnji, CarGo će vremenom u okviru Eco klase uvesti i dečija sedišta.

Želimo da Vas bezbedno i udobno prevezemo do Vašeg odredišta i zato smo obezbedili čiste, nove i udobne automobile po pristupačnim cenama. U Eco klasi start vožnje će se naplaćivati po ceni od 69 dinara, kilometar 69 dinara, jedan minut 8 dinara, dok će minimalan iznos vožnje iznositi 338 dinara.

Od danas ste u mogućnosti da izaberete i nivo komfora.

Locirajte se, izaberite klasu i poručite vožnju.

Vama na usluzi,

CarGo tim.

Share
This