CarGo ti poklanja 50% povoljniju vožnju uz kupljenu kartu za koncerte Filharmonije

Da li ste još uvek puni utisaka sa prvog koncerta iz ciklusa „Unterhaltovanje“ ? Koncert jednog od najvećih pijanista sveta Nikolaja Luganskog i dirigenta Aleksandra Vedernikova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine prošao je odlično, a vreme je da se ponovo prepustite i uživate u predivnoj muzici.

CarGo nastavlja da „unterhaltuje“ sa Beogradskom filhramonijom i to već danas, 6. decembra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, od 20 časova.

Ovog puta, publika će moći da  uživa u “Unterhaltovanju 2” sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom i autentičnim violinistom Barnabašom Kelemenom, a CarGo je rešio da one koji kupe kartu za koncert obraduje popustom od 50 posto na dve vožnje, do i od Kolarca!

I to nije sve. Ovo je samo drugi koncert od pet u ciklusu „Unterhaltovanje„, koje je posebno za vas priredila Beogradska filharmonija. CarGo će biti tu da vas na svaki od koncerata preveze bezbedno i brzo, uz popust na vožnje.

Promo kod koji donosi 50 posto popusta na vožnju poslat je svim redovnim posetiocima Beogradske filharmonije.

Da biste ostvarili popust na vožnju do i od Kolarca, potrebno je da ukucate promo kod na aplikaciji, pre naručivanja vožnje.

U 2019. nastavljamo u istom stilu. Koncerti iz ciklusa „Unterhaltovanje“ sa Filharmonijom nastavljaju se već  24. januara, kada će se održati treći koncert iz ciklusa, a orkestar će predvoditi čuveni Hans Graf.

Već 7. marta održaće se “Unterhantovanje 4” i tada će se iz Zadužbine Ilije M. Kolarca čuti zvuci violine u izvođenju Ane Tifu. Publika će imati priliku da na poslednjem koncertu u ciklusu, “Unterhaltovanje 5” koji će biti održan takođe u četvrtak, 23. maja, čuje i harmonikašicu Kseniju Sidorovu.

Vreme je da četvrtak rezervišete za kvalitetnu muziku i uživanje. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Beogradske filharmonije i na sajtu www.bgf.rs, a ukoliko već niste, aplikaciju CarGo možete instalirati na platformama Google play i AppStore.

Vožnja sa nama nikada nije bila povoljnija i veselija!  Uživajte u kvalitetnoj muzici uz CarGo 🙂

Share
This