CarGo stiže u Švajcarsku

Kompanija CarGo sklopila je danas Sporazum o saradnji sa čuvenim švajcarskim prevoznikom „Züri taxi 7×2“, čime smo prvi put proširili svoje poslovanje na tržište Zapadne Evrope. 

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić i vlasnik „Züri taxi 7×2“ Cihan Cevik potpisali su danas Sporazum o saradnji, a Cirih je prvi grad u kojem će od sredine decembra biti dostupna CarGo aplikacija. 

Guberinić je nakon potpisivanja sporazuma rekao da će se građani Ciriha isključivo prevoziti hibridnim automobilima i da je ponosan što CarGo kao srpski brend postaje prepoznatljiv širom sveta.

“Cilj naše kompanije je da izvozimo našu pamet i rešenja na kojima rade inženjeri, dizajneri i programeri iz Srbije… Drago nam je da svet počinje da prepoznaje našu aplikaciju, koja će se sada naći rame uz rame sa najpoznatijim aplikacijama na svetu koje pružaju uslugu prevoza”, izjavio je Guberinić.

On je istakao da je ovo veliki dan za CarGo i da je veoma ponosan na uspostavljenu saradnju.

“Švajcarska je jedna uređena zemlja i mi smo veoma ponosni što je kompanija iz uređene i razvijene zemlje prihvatila naš način poslovanja”, izjavio je Guberinić i dodao da je ovo samo prvi korak ka širenju poslovanja ranije najavljenog investicionog ciklusa.
Cevik je rekao da se veoma raduje dugoročnoj saradnji jer veruje da će uz CarGo aplikaciju poboljšati uslugu prevoza koju nude građanima Ciriha.

„Naša firma postoji u Švajcarskoj 35 godina i mi želimo da se ona razvija, posebno tehnološki. Zato smo veoma srećni što možemo da koristimo aplikaciju CarGo kao našeg partnera“, rekao je Cevik i dodao da je „CarGo poznati srpski brend i jedna sjajna nova tehnologija, izuzetno konkurentna, koja može da parira Uberu“.

Cevik je istakao da je „Züri taxi“ zaštitni znak grada Ciriha i da će biti prvi u kantonu Cirih koji će sarađivati sa aplikacijom kao što je CarGo, što će biti novina na tržištu.

„Pored brojnih poznatih svetskih aplikacija za prevoz, mi smo se odlučili za CarGo jer verujemo da ćemo sa njima poboljšati svoju uslugu i tako očuvati korisnike na veoma konkuretnom i razvijenom tržištu”, rekao je on.

Share
This