Hakeri oborili CarGo server

Hakeri, pod kontrolom određenih lobi grupa, danas su oborili CarGo server i tako u potpunosti obustavili rad aplikacije. Protivnici CarGo usluge koriste se svim sredstvima da ometaju rad naše aplikacije, sa konačnim ciljem da se naše funkcionisanje u potpunosti obustavi.

Kompanija CarGo odgovorno tvrdi da ovakvi napadi nisu slučajni jer je javnosti već dobro poznato da određenim lobi grupama nije u interesu da naša aplikacija posluje uspešno. Još jednom želimo da istaknemo da CarGo neće podleći pritiscima određenih lobi grupa i da će nastaviti da radi zbog interesa i podrške građana Beograda.

Zbog pada sistema, rad CarGo aplikacije je bio obustavljen na određeni vremenski period, zbog čega smo u kratkom vremenskom roku od svojih korisnika dobili više od 1.000 poruka zabrinutog sadržaja. Efikasnom reakcijom, tim naših programera je uspešno rešio problem.

Ovim putem apelujemo i tražimo pomoć od IT zajednice i Digitalne Srbije da nas podrže i pridruže našoj borbi protiv lobi grupa kojima je samo u interesu nazadovanje Srbije.

Podsetićemo, da je CarGo kompanija svakodnevno izložena raznim pritisnicma određenih lobi grupa, od pretnji našim vozačima, zaustavljanju na ulici i maltretiranju, do vođenja zapisnika sa imenima CarGo partnera vozača, a sve u cilju da se zastraše i tako zaustavi naš rad.

Posebno želimo da zahvalimo svim korisnicima CarGo aplikacije na razumevanju i strpljenju i da ih obavestimo da CarGo server ponovo funkcioniše nesmetano.

Ovim putem želimo da obavestimo građane da će se kompanija CarGo svim sredstvima boriti da nastavi sa radom, jer verujemo da su građani ti koji donose konačnu odluku koju uslugu prevoza će koristiti.

Share
This