CarGo proširio flotu sa 20 novih hibridnih automobila, do kraja godine još ulaganja

CarGo je kao društveno odgovorna kompanija rešila da proširi svoju flotu sa 20 novih Toyota hibridnih automobila koji smanjuju emisiju štetnih gasova i tako doprinose zaštiti životne sredine.

U cilju da svojim korisnicima pružimo najbolju uslugu, moderan i efikasan vid prevoza,  odlučili smo se za saradnju sa japanskom kompanijom Toyota, jednom od najvećih proizvođača automobila na svetu, koja je potpuno redefinisala modernu automobilsku industriju hibridnim automobilima.

CarGo na pritiske odgovara ulaganjima

Nasuprot pritiscima određenih lobi grupa, pokušajima da se ugasi naša aplikacija i onemogući dalji rad CarGo kompanije, rešili smo da se za svoja prava i prava građana borimo ulaganjima. Želimo da zajedno sa gradom, građanima i organizacijama radimo na zaštiti životne sredine i zato smo se odlučili za hibridna vozila.

Ovo je prvi deo investicionog ciklus, a do kraja godine ćemo svoju flotu automobila proširiti sa još 30 novih Toyota hibrida.

Prednost hibridnih automobila

Hibridni automobili smanjuju potrošnju goriva, emisije štetnih gasova,  a sada su dostupni svima koji koriste CarGo aplikaciju.

Vožnja u gradskim uslovima povećava potrošnju goriva ukoliko koristite konvencionalne automobile. Međutim, hibridi se ne ponašaju tako. Oni obnavljaju energiju, koja se inače ne iskorišćava, koriste oba motora i time je zagađenje životne sredine svedeno na minimum.

CarGo ovom investicijom prati svetske trendove, inovacije i građanima Beograda donosi potpuno novo iskustvo i kvalitetnu uslugu.

Ovi putem želimo posebno da zahvalimo građanima Beograda na podršci koju nam pružaju. Zbog velike podrške korisnika nećemo odustati od svog cilja – da pružimo ekološku, bezbednu i povoljnu uslugu prevoza.

Share
This