Prepusti se letnjim festivalima, CarGo te bezbedno vozi kući

Leto je stiglo, a sa njim došlo je i sunce, vreli dani i nezaboravan provod. CarGo je rešio da sve ljubitelje dobre muzike i letnjih festivala obraduje povoljnijom vožnjom, ali i brojnim osvežavajućim poklonima.

Beogradjani će moći da uživaju u dobrom provodu i muzici 27. i 28. jula na prelepoj plaži Lido, kada će nastupiti mnoštvo domaćih i stranih izvođača na Belgreat festivalu.

Dva dana, tri bine i na samo 4 kilometra od centra Beograda nastupiće Goldie, Felix da housecat, Cristian Varela, Kadebostany, wAFF, Kanda, Nikola Vranjković i brojni drugi izvođači.

 Ukoliko želiš da se prepustiš provodu i da ne razmišljaš kako ćeš otići i vratiti se sa festivala, CarGo je svim posetiocima Belgreat festivala obezbedio 10 posto popusta na vožnje.

 I to nije sve! Beograd je sredinom avgusta obezbedio još provoda i žurki svim ljubiteljima rok muzike i dobrog piva.

 Sa beogradskog Ušća i ovog leta čuće se zvuci gitare, na već tradicionalnom Beer festu, a CarGo je rešio da obraduje ljubitelje i ovog letnjeg festivala popustima na vožnju.

 Pored povoljnije vožnje i bezbednog povratka kući, pobrinuli smo se i da vam vožnja bude prijatnija uz osvežavajući Pepsi, koji ćete dobiti dok se vozite sa nama ulicama Beograda.

Svakog dana u CarGo vozilima biće podeljeno 100 limenki Pepsija, a uz promo kod “PEPSISRBIJA” tvoja vožnja biće za 10 posto povoljnija.

 Ukoliko želiš da na par dana zaboraviš na sve, da se prepustiš, uživaš u piću i da ne razmišljaš kako ćeš se vratiti kući, CarGo je tu da te bezbedno i povoljno odveze gde god poželiš. Uživaj u letu!

Share
This