CarGo – vaša sigurna vožnja ka “Final four Euroleague”

Ovog vikenda Beograd je košarkaški centar Evrope  pošto se od 18. do 20. održava “Final four Euroleague” u Štark areni. Pored mnogobrojnih ljubitelja košarke iz Srbije, očekuje se da više od 15.000 navijača poseti glavni grad Srbije.

Izbegavanje saobraćajnih gužvi, lakši i brži put ka Štark areni i prisustvo mečevima najkvalitetnijih evropskih ekipa mogući su uz CarGo aplikaciju koja će, kao i uvek, u ta dva dana biti na usluzi svim zainteresovanim korisnicima.

CarGo je aplikacija koja obezbeđuje prevoz od tačke A do tačke B, na teritoriji celog Beograda, 24/7.

Kako koristiti CarGo vozila? Sve što je potrebno jeste da instalirate aplikaciju CarGo na vašim mobilnim telefonima nakon čega ćete moći da naručite vožnju.

CarGo svojim korisnicima nudi mogućnost da unapred znaju koji vozač i kojim automobilom će doći po njih, koliko će ih ta vožnja koštati i putanju kojom će ići.

Nakon dolaska na željenu lokaciju, vožnja će biti naplaćena putem aplikacije, odnosno skidanjem novca sa kreditne kartice (Visa, Master, Maestro), upotrebom PayPal naloga, preko Mts kredita ili Telenor banke, u zavisnosti od načina na koji je korisnik izabrao da plati ulugu.

Posebno olakšavajuća okolnost za strane turiste je to što više ne moraju da traže prvu menjačnicu kako bi svoje valute zamenili u dinare i na taj način platili vožnju.

Za razliku od klasičnog taksi prevoza CarGo usluga je jeftinija za 25 do 30 odsto, u toku celog dana, jer ne postoji razlika između dnevne i noćne tarife, pa je u kasnim satima vožnja  povoljnija i za 40 odsto.

Svim ljubiteljima košarke CarGo je obezbedio popust od 10 % na svaku vožnju uz promo kod, a ukoliko napravite selfi sa aplikacijom Selfikon i stavite haštag #CarGo, očekuje vas i nagrada.  

CarGo je obezbedio i povoljniji prevoz do aerodrome Nikola Tesla, po ceni od 950 dinara do 2.400 dinara.

Ukoliko ste se umorili od glasnog navijanja za svoj tim koji igra važan košarkaški meč i želite da pomognete svom timu a ne znate na koji način, aplikacija CouchCoach vam je omogućila da budete deo utakmica i da donesete ključne odluke.

Sve informacije u vezi sa CarGo kampanjom i saradnjom sa aplikacijom CouchCoach možete pronaći na linku https://beachamp.couchcoach.me i https://beachamp.couchcoach.me/app/uploads/sites/2/2018/04/CarGo2.pdf

Share
This