CarGo najbrži način da stignete na Digital Day konferenciju

Najprestižnija digitalna konferencija u regionu Digital Day svečano je danas otvorena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu pod sloganom “New Signal”.

U prepunoj sali Jugoslovenskog dramskog pozorišta prisutni su od najvećih marketing eksperata mogli da čuju nešto više o tome kako razviti brend, kako plasirati proizvod, koji su to novi trendovi u oglašavanju, koliko je opalo poverenje u Facebook i još mnogo korisnih informacija o marketing i oglašavanju.

Jedan od sponzora konferencije je i CarGo, koji je svim učesnicima omogućio brz i komforan dolazak do Jugoslovenskog dramskog pozorišta i prisustvo Digital Day konferenciji.

Sve što je trebalo da urade jeste da instaliraju CarGo aplikaciju na svom telefonu i za nekoliko minuta čekalo ih je udobno, čisto vozilo i prijatni CarGo vozači.

 

 

CarGo se potrudio da svim učesnicima konferencije obezbedi sigurnu vožnju, a da biste se i sutra u potpunosti posvetili predavanjima  i panelima na Digital day konferenciji, CarGo vozači spremni čekaju na vas.

Share
This